CintaNotes Masaüstü Not Alma Programı

CintaNotes Windows işletim sisteminde kullabileceğiniz ücretsiz bir not tutma programı. Programı bilgisayarınıza indirip kurabileceğiniz gibi Portable sürümünü indirerek hemen kullanmaya başlamanız da mümkün.  Program kurulum esnasında dil tercihi sormadı fakat Türkçe olarak kullanma imkanınız bulunuyor. Options > Language menüsünden Türkçe dilini seçebilirsiniz.

Cintanotes pratik not tutma programı indir [Windows]

CintaNotes ile yeni bir not oluşturmak için Düzenle menüsündeki + Yeni Not seçeneğine tıklayın. Daha pratik bir şekilde not eklemek için klavyenizdeki Insert (ya da Ctrl + N) tuşuna basın.

cintanotes windows masaüstü not alma programı indir

Program ile Web tarayıcınızdan veya başka bir programdan seçtiğiniz metinleri notlarınız arasına ekleyebilirsiniz. Bunun için seçimi yaptıktan sonra Ctrl + F12 kısayol tuşlarını kullanın. CintaNotes sunduğu bu özellikle sizi kopyala/yapıştır zahmetinden kurtarıyor. Ayrıca notu hangi kaynaktan aldığınızı da otomatik olarak eklemesi ayrı bir güzellik. Notlarınıza etiketler ekleyerek onları gruplandırabilirsiniz. Yeni bir etiket eklemek veya varolan bir etiketi silmek için Düzenle menüsündeki Etiket seçeneğini ya da F4 kısayol tuşunu kullanın.

Metin kırpma, Ana pencereyi gösterme ve Yeni bir not ekleme kısayol tuşlarında değişiklik yapmak isterseniz seçenekler menüsündeki Kısayol tuşları seçeneğini kullanın.

Programın ücretsiz olarak sundukları ve avantajları :

  • Text clipping : Bir web sayfasından ya da başka bir yerden yazıları alabilme. Metin kırpma
  • Notlarınızda arama yapma
  • Etiketlerle notlarınızı kategorilendirme.
  • Yedekleme
  • Simplenote ile senkronizasyon
  • Türkçe dil desteği
  • Taşınabilir sürümü bulunması

Programı indirmek için aşağıdaki sayfayı ziyaret edin.

http://cintanotes.com/download

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla