Siyah Arka Plan Resimleri

Siyah sevdiğiniz bir renk mi? Benim ilk çoğu zaman ilk tercih ettiğim renklerden biridir. Bir çok kişi için de aynı durum geçerli gibi gözüküyor. Kıyafetlerden tutun kullandığımız eşyalar, bilgisayar, telefon gibi cihazlara kadar en çok kullanılan renklerden biri siyahtır.

Bilgisayarınızın, telefonunuzun arka plan resminin de siyah olmaması için bir neden yok. Koyu renkli bir wallpaper gözünüzü yormayacak ve simgeleri daha kolay bir şekilde seçmenize olanak sağlayacaktır.

Bilgisayarlarda genellikle LCD ekran tercih ediliyor ve bu ekranda siyah arka plan kullanmak şarj açısında fazla bir tasarruf sağlamıyor. Telefon veya tabletinizde OLED veya AMOLED ekran bulunuyorsa siyah arka plan kullanmanın bir diğer avantajı şarjınızın normalden daha uzun süre yetmesini sağlamasıdır.

Siyah wallpaper arka plan resimleri

Bu resimleri bilgisayar,tablet ya da telefonunuz için arka plan olarak ayarlayabilirsiniz. Farklı boyutlarda olan resimlerden beğendiğiniz ve sizin için uygun olanı seçip kullanmaya başlayın. Resimlere tıklayarak orijinal boyutuna ulaşıp kaydedebilirsiniz.

resim1

resim1

resim2

resim2

resim3

resim3

resim4

resim4

resim5

resim5

resim6

resim6

resim7

resim7

resim8

resim8

resim9

resim9

resim10

resim10

resim11

resim11

resim12

resim12

resim13

resim13

resim14

resim14

resim15

resim15

resim16

resim16

resim17

resim17

resim18

resim18

resim19

resim19

resim20

resim20

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla