Windows İçin Resim Boyutlandırıcı Image Resizer

Resim boyutlandırmak için bir çok programdan faydalanabilirsiniz. Bir resim dosyasını yeniden boyutlandırmak istiyorsanız windows ile birlikte gelen Paint veya fotoğraf görüntüleyici uygulaması yeterli olabilir. Bunun yerine bu iş için oluşturulmuş bir araç kullanmanız işi daha pratik hale getirecektir. Image resizer windows için resim boyutlandırma işlemini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz ve oldukça sade bir araç.

Resim yeniden boyutlandırma programı

Program görüntü dosyalarını hızlı bir şekilde yeniden boyutlandırmanız için tasarlanmıştır. Programın çalışabilmesi için sisteminizde .Net framework 4 kurulu olmalıdır.

Programı kullanmak için dosya gezgini üzerinde yeniden boyutlandırmak istediğiniz dosyaya sağ tıklayın Resimleri yeniden boyutlandır seçeneğine tıklayın. Tek bir tane resim dosyasını boyutlandırabileceğiniz gibi birden çok dosyayı da aynı anda yeniden boyutlandırabilirsiniz.

resim boyutlandırma programı

Program penceresi açıldığında size Küçük, Orta, Büyük ve Telefon şeklinde 4 hazır seçenek sunulduğunu göreceksiniz. Bu seçeneklerden birini seçebileceğiniz gibi Özel seçeneğini kullanarak kendi belirleyeceğiniz genişlik ve yükseklik değerine göre resim boyutlandırma işlemini yapabilirsiniz. Son olarak Boyutlandır butonuna tıkladığınızda orijinal dosya korunarak onun yer aldığı dizinde yeni bir boyutlandırılmış resim dosyanız oluşturulacaktır. Eğer orijinal dosyanın korunmasını istemiyorsanız arayüzde yer alan Orijinal resimleri yeniden boyutlandır seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

Program yapmış olduğunuz Özel ayarları hatırlar. Daha sonra kullanmak istediğinizde tekrar ayarlama yapmak zorunda kalmazsınız. Image resizer işini oldukça iyi yapan ücretsiz ve sade bir windows programı. Sade bir resim boyutlandırıcı arıyorsanız mutlaka deneyin.

http://www.bricelam.net/ImageResizer/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla