Günlük Kaç Sigara İçtiğinizi Gösteren Sayaç Uygulaması

Sigara sağlığa zararlıdır. Bu nedenle henüz başlamamış olanların hiç başlamamasını sigara içenlerinse bir an önce bırakabilmesini temenni ederek yazıma başlıyorum. Günlük kaç sigara içiyorsunuz. Bir paket iki paket belki daha da fazla. Tam olarak sayı vermek zordur çünkü içtiğimiz sigaraları saymıyoruz. Telefonunuza bir uygulama yükleyerek günde kaç adet sigara içtiğinizi net olarak görebilirsiniz. Benim kullandığım ve tavsiye ettiğim bir uygulama.

Uygulamanın adı Smoker’s Diary. Her sigara içtiğinizde uygulamayı açıyorsunuz ve +1 butonuna tıklıyorsunuz. Uygulama o gün kaç sigara içtiğinizi gösteriyor. Ayrıca son içtiğiniz sigaranın üzerinden ne kadar zaman geçtiğini de gösteriyor. Sigara bağımlılarının mutlaka denemesi gereken bir uygulama. Uygulama sayesinde sigara bağımlılığınızı kontrol altına alabileceğinizi ve şimdi içtiğinizden daha az sigara içebileceğinizi düşünüyorum. Uygulama oldukça güzel ve sade bir şekilde tasarlanmış.

Uygulama ana ekranında sigara ekleme butonu, en son sigara içtiğiniz zamandan bu yana geçen süre ve o gün içinde kaç adet sigara içtiğiniz gösteriliyor.

Arşiv bölümünden ise geçmiş günlerde kaç adet sigara içtiğiniz görüntüleniyor. Günlerin üzerine tıkladığınızda sigara içtiğiniz saatlerin ayrıntılı bir şekilde listelenmesini sağlayabilirsiniz.

Yazımı size sigarayı bırakmanızı hiç olmazsa bu uygulama yardımıyla içtiğiniz sigara sayısını azaltmanızı tavsiye ederek noktalıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla