Wallpaper İndirme Programı Windows-MacOS

Masaüstünüz için Wallpaper arama zahmetinden kurtaracak bir programdan bahsedeceğim bu yazımda. Programın adı Splashify. Ücretsiz olan programın Windows ve macOS ile uyumlu sürümleri bulunmakta. Programı bilgisayarınıza kurarak dünyanın dört bir yanındaki fotoğrafçılar tarafından çekilmiş binlerce kaliteli fotoğraf arasından seçtiğinizi tek tıklamayla masaüstü duvar kağıdı olarak ayarlayabilirsiniz.

Program oldukça sade ve kullanımı kolay. Popüler veya son eklenen fotoğraflardan beğendiğinize tıklayın ve Set Wallpaper butonunu kullanarak masaüstü duvar kağıdınız olarak ayarlayın. Search bölümünden anahtar kelimeleri girerek istediğiniz konulardaki fotoğrafları bulabilirsiniz.

Programın oluşturulma amacı unsplash.com sitesinde yer alan fotoğrafları masaüstünde görüntüleyip wallpaper olarak ayarlama imkanı sunmak. Splashify seçtiğiniz fotoğrafı indirir ekran çözünürlüğünüzle uyumlu olacak şekilde yeniden boyutlandırır ve wallpaper olarak ayarlar. Yeniden boyutlandırma işlemi otomatik olarak yapılıyor ve fotoğrafın bazı kısımlarının masaüstünde görüntülenmediği olabiliyor.

Wallpaper ayarlama bülümünde fotoğrafı çeken kişinin unsplash.com üzerindeki profil sayfasına bir bağlantı bulunmakta. Aslında direk ilgili fotoğrafın bağlantısının konulması daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Yinede bu bağlantı sayesinde o kişinin çektiği bütün fotoğraflara ulaşarak istediklerinizi indirebilirsiniz.

Program kullanmak istemeyenler https://unsplash.com/ adresinden istedikleri fotoğrafları kendileri indirerek wallpaper olarak ayarlayabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla