En İyi Ücretsiz Hosting Servisleri

Bilgisayar ve internete olan ilgim yıllar öncesine dayanıyor. Bilgisayarla tanıştıktan bir kaç yıl sonra ise HTML öğrenip web sitesi hazırlamaya başlamıştım. HTML ile site hazırlayıp ücretsiz hosting aramakla geçiyordu günlerim. Bir çok ücretsiz web hosting servisini denedim. Şu an ücretli bir hosting kullanmaktayım. Bunun avantajını özellikle hız ve destek konusunda yaşadığımı söyleyebilirim. Buna rağmen günümüzde ücretsiz servislerin sunduğu imkanlar da hiç yabana atılacak gibi değil.

Yazımda bedava hosting alabileceğiniz siteleri listeledim. Bu servislerden bir hesap açıp kendi alan adınızla anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Servisler uzun yıllardır hizmet vermektedir. Bazılarını önceleri test etme imkanım oldu ve oldukça memnun kaldım. İçiniz rahat bir şekilde bu servislerde web sitenizi barındırabilirsiniz. Ücretsiz hostingler bir çok proje için uygundur. Kullandığınız hosting ücretli ya da ücretsiz olabilir sadece arada sırada yedek almayı ihmal etmeyin.

Ücretsiz hosting servisleri

awardspace.com

Awardspace ücretsiz olarak bir adet site barındırmanıza izin veriyor. Bu site siteadiniz.awardspace.com şeklinde bir adrese sahip olabileceği gibi siteadiniz.com gibi kendi alan adınızı kullanma imkanı da ücretsiz olarak sunuluyor. Disk alanı 1GB, aylık trafik ise 5GB ile sınırlandırılmış durumda. Bir tane Mysql veritabanı ve bir tane mail adresi oluşturabiliyorsunuz. Reklam bulunmuyor. FTP desteği var. WordPress ve Joomla gibi uygulamaları kolaylıkla kurabilirsiniz.

000webhost.com

Bu alandaki en iyi ve eski firmalardan biri. Reklam yok. İki adet siteyi iki veritabanı oluşturarak ücretsiz olarak barındırabiliyorsunuz. 1GB disk alanı ve 100GB aylık trafik limitini aşmanız oldukça zor. WordPress, Joomla gibi uygulamaları tek tıkla kurabilirsiniz. 5 adet mail adresi oluşturabilirsiniz. Ftp desteği var.

5gbfree.com

Adından anlaşılacağı üzere 5GB disk alanı ve 20GB aylık bandwidth. Reklamsız. 1 websitesi için 3 adet veritabanı oluşturabiliyorsunuz. Email hesabı oluşturma şansınız yok.

byet.host

Disk alanı veya aylık trafik sınırlaması olmayan ücretsiz bir hosting servisi. Aynı şekilde Mysql veritabanı oluşturma için bir sınır konulmamış durumda. 5 tane mail adresi oluşturabiliyorsunuz.

infinityfree.net

Ücretsiz ve reklamsız bir hosting servisi. İsterseniz siteadi.epizy.com veya siteadi.rf.gd gibi subdomain kullanabilir veya kendi alan adınızla kullanabilirsiniz. Disk alanı ve trafik sınırlaması olmaması çok iyi. 10 adet mail adresi oluşturabilirsiniz.

freehostia.com

250MB disk alanı ve 6GB aylık trafik sunuluyor. 1 adet Mysql veritabanı oluşturabiliyorsunuz. Reklam bulunmuyor.

freehosting.com

10GB disk alanı ve limitsiz bandwidth 1 siteyin host edebiliyorsunuz. 1 MySQL veritabanı ve bir adet mail adresi oluşturmanız mümkün.

Diğer siteler

  • uhostfull.com
  • freevirtualservers.com/free-hosting
  • freehostingeu.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla