MassHTMLViewer HTML Dosyaları Görüntüleme Programı

Elinizde açmanız gereken çok sayıda .html dosyası varsa bunları nasıl görüntülersiniz? Muhtemelen her bir dosyayı teker teker web tarayıcınızda açarak yüklemekten başka seçeneğiniz olmadığını düşünüyorsunuz. Bu konuda yanıldığınızı söyleyebilirim. Html dosyalarını toplu bir şekilde görüntülemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program bulunuyor. Birden fazla html dosyasını hızlı bir şekilde görüntülemek istiyorsanız MassHTMLViewer mutlaka denemeniz gereken bir program.

Ben ücretsiz olan programı indirerek denedim ve çok kullanışlı buldum. MassHTMLViewer kurulum gerektirmeyen taşınabilir bir program. Arayüzü oldukça sade kafanızı karıştırabilecek hiç bir şey bulunmuyor. Dosya boyutu oldukça küçük hemen sisteminize indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ücretsiz HTML Görüntüleme Programı

Program penceresi iki bölümden oluşuyor. Sol bölümde dosya adı ve yolu gösterilirken sağ kısımda seçtiğiniz html dosyasının içeriği görüntülenmektedir. Yeni bir dosya eklemek için dosyayı programın program penceresine (örneğin sol paneline) sürüklemeniz yeterli olacaktır. Böylece istediğiniz dosyaları sürükleyip bırakarak listeye ekleyebilirsiniz. Dosyaları tek tek sürüklemek yerine bir klasörü sürükleyerek içindeki bütün .html dosyalarının eklenmesini sağlayabilirsiniz.

Uygulama sisteminizde yüklü olan Internet Explorer görüntüleme motoru altyapısını kullanıyor. Sık kullanılanlara ekleme, Yazdırma, Kaynağı Görüntüleme gibi tarayıcı seçenekleri için Sayfada sağ tıklayarak menüdeki seçenekleri kullanın.

Programın arayüzü oldukça sade. Geri ve ileri butonunun yanında dosya adresini gösteren bir kutu ve Go düğmesi yer alıyor. Bilgisayarınız internete bağlı ise bir web tarayıcı gibi kullanabilir web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Programı indir : http://skwire.dcmembers.com/apps/snacks/MassHTMLViewer.zip

Bilgi : http://www.donationcoder.com/forum/index.php?topic=37865

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla