Chrome Birden Fazla Açılış Sayfası Ayarlama

Tarayıcınızı her açtığınızda ziyaret ettiğiniz siteler bulunuyor mu? Eğer cevabınız evet ise bu siteleri açılış sayfası olarak ayarlayarak zahmetten kurtulabilirsiniz. Örneğin kullandığınız arama motorunun yanında, mail servisinin, haber sitesinin vs farklı sekmelerde otomatik olarak açılmasını sağlayabilirsiniz. Oldukça basit adımlar için yazıyı okumaya devam edin.

Google Chrome çok sayıda açılış sayfası ayarlama

Öncelikle Chrome menüsünde yer alan Ayarlar seçeneğine tıklayın. Sayfanın aşağısında Başlangıçta bölümünü göreceksiniz.

Bu bölümde Belirli bir sayfayı veya sayfa grubunu aç seçeneğini işaretleyin.

Burada yer alan Mevcut sayfaları kullan seçeneği sayesinde o an tarayıcınızda açılmış olan bütün sekmeleri açılış sayfası olarak ayarlayabilirsiniz. Yani bu seçenekle ayarlama yapmak için açılış sayfası yapmak istediğiniz siteleri açılmasını istediğiniz sıraya göre daha öncesinde tarayıcınızda açmış olmalısınız.

Yeni sayfa ekle seçeneği ile tek tek adreslerini girerek siteleri kendiniz ekleyebilirsiniz. Tek bir site eklemek zorunda değilsiniz açılışta görüntülenmesini istediğiniz bütün siteleri ekleyin. Sadece sayıyı abartırsanız bütün sitelerin yüklenmesinin zaman alacağını tarayıcının açılış hızını düşürebileceğini aklınızda bulundurmanız yeterlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla