Telefondan Bilgisayara Yazı Link Gönderme

Bilgisayarın başında olmadığım zamanlarda genelde telefondan internette geziniyor oluyorum. Karşılaştığım yazılardan, linklerden ilgimi çekenleri bilgisayarımda saklamak, favorilerime eklemek istediğim zamanlar oluyor. Mobilden internete girme oranı çok yükselmiş olsa bile bilgisayarın yeri de her zaman farklı benim için. Her ikisinde de Chrome kullanmama rağmen senkronize etmeyi şu ana kadar tercih etmedim.

Telefondan bilgisayarıma bir link veya yazı atmak istediğim zaman bunu kendime mail göndererek yapmayı tercih ediyordum. Son zamanlarda bu iş için geliştirilmiş uygulamaları araştırmaya başladım Alt-C ve ClipSync adlı iki farklı uygulama dikkatimi çekti ve bunları denedim. Sonuç olarak bu uygulamaların henüz bazı eksikleri bulunduğundan, ben Google Keep kullanmakta karar kıldığımı söyleyebilirim. Direk bu iş için yapılmış olmasa da, benim durumumda olanların kullanmasını tavsiye edebilirim. Google tarafından geliştirilmiş basit bir not alma uygulaması. Uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep&hl=tr

Bilgisayarınıza taşımak istediğiniz yazı ve linkleri telefonunuza kuracağınız Google Keep uygulamasına kaydedin. Sonrasında bilgisayarınızdan keep.google.com adresinden hesabınıza giriş yaparak ulaşın. Kendinize mail atmaktan ve şimdilik diğer uygulamaları kullanmaktan daha mantıklı gözüken bir yöntem benim için. Telefondan bilgisayara gönderme dedik fakat belki sizin istediğiniz şey bilgisayarınızdan telefona göndermektir. Google Keep kullanarak her ikisini de rahatlıkla yapmış olursunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla