Resimlere Emoji Ekleme Uygulamaları

Emojiler için mesajlaşmanın vazgeçilmez unsurlarından olmayı başardığını söylememiz mümkün. Mesajlaşmalarda çok aşırıya kaçmadan emoji kullanmanın o anki duygularınızı karşıya daha iyi aktarmada yardımcı olduğunu düşünmekteyim. Bunun haricinde resimler için de emojilerin sıkça kullanıldığını görmekteyiz.

Fotoğraflarınıza farklı bir hava katmak ve onları daha etkileyici hale getirmek için emoji ifadeleri ile süsleyebilirsiniz. Instagram ve Snapchat çektiğiniz fotoğraflara kendi uygulamaları aracılığıyla emoji eklemenize imkan tanıyor. Ben bu yazımda bunlar haricinde fotoğraflarınıza emoji ekleyebileceğiniz servislere değineceğim.

Square InPic

Square InPic android için geliştirilmiş olan ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Uygulama ile resimlerinizin en boy oranını değiştirebilir, çevirebilir, kırpabilir, yakınlaştırabilir çeşitli filtre ve efektler ekleyebilirsiniz. Bu yazımda ilk seçenek olmasından anlayacağınız üzere galeride kayıtlı olan bir resim dosyasına ya da yeni çekeceğiniz bir fotoğrafa emoji ekleme imkanınız bulunuyor. Bunun için uygulamanın alt kısmında yer alan Emoji başlığına tıklayın ve eklemek istediğiniz emojiyi seçin. Emojiyi istediğiniz gibi çevirip büyüklüğünü değiştirebilirsiniz. Uygulama ile fotoğraflarınıza yazı da ekleyebilirsiniz.

Image Online

Online olarak fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz sitede ücretsiz olarak emoji işlemi gerçekleştirebileceğiniz bir bölüm bulunuyor. http://emoji.imageonline.co/ adresinden ulaşabileceğiniz serviste Select Photo butonunu kullanarak ya da sürükleyip bırakarak resim yükleyin. Sağ tarafta yer alan emojilerden istediğinizi seçerek fotoğrafınıza ekleyin. Son olarak Download png veya Download jpg butonlarıyla emoji eklediğiniz resim dosyasını indirin.

Kendi emojilerinizi ekleyin

Herhangi bir ek servis ya da uygulamaya ihtiyacınız olmadan resim düzenleme programları yardımıyla emojileri fotoğraflarınıza ekleyebilirsiniz. Bunun için elinizde transparan png halinde emoji dosyasının olması yeterli olacaktır. Bu dosyayı fotoğrafınıza Photoshop, Paint.net, Gimp benzeri bir resim düzenleme programı kullanarak yerleştirebilirsiniz. Aşağıdaki adreslerden .png formatında ücretsiz emojiler indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla