BingSnap ile Bing Wallpaper İndirme

Microsoft’un geliştirdiği arama motoru olan Bing her gün yeni bir arkaplan resmi sunmakta. Bu fotoğrafları bilgisayarınıza indirebileceğinizi biliyor musunuz?

Bing arkaplanında bulunan resimleri indirip masaüstü Wallpaper olarak kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey konum ikonuna ve ardından indirme ikonuna tıklamak. Bu şekilde birbirinden güzel masaüstü duvar kağıdına sahip olabilirsiniz.

Bu fotoğraları her gün indirip masaüstü arkaplanı olarak ayarlamak yerine bunu sizin için otomatik olarak yapabilecek Bingsnap adlı aracı kullanabilirsiniz. Program Windows 10, 8.x, 7 ve Vista ile uyumlur olarak çalışabiliyor. Programın kurulum aşamasında standart kurulumun yanında portable kurulum seçeneği de sunulmaktadı.r

Program çalışırken Windows system tray bölümünde ikonunun yer aldığını göreceksiniz. Masaüstü duvar kağıdınız her gün Bing’de yer alan en yeni wallpaper ile değiştirilecektir.

Programın sistem teksisindeki simgesine çift tıkladığınızda ya da sağ tık menüsündeki Refresh seçeneğine tıkladığınızda masaüstü duvar kağıdınız yenisi ile değiştirilecektir.

Arkaplan resimlerini Save images seçeneği ile kaydedebilirsiniz.

Resimleri manuel olarak kaydetmekle uğraşmak istemezseniz programın ayarlar bölümündeki Save all downloaded images in seçeneğini işaretleyin ve kaydedilecek klasörü belirleyin. Yine bu bölümden duvarkağıdı stilini center, stretch, fit gibi değiştirmeniz mümkündür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla