Online Jpeg, Png Resim Sıkıştırma Aracı

İster web sitenizde yayınlayın isterseniz bir e-posta ekinde gönderecek olun ya da sosyal medyada paylaşacak olun öncelikle resim dosyasını sıkıştırarak boyutunu küçültmeniz iyi bir fikirdir. Sitenizde yer alan görsellerin boyutunu küçültmeniz sayfalarınızın daha hızlı açılmasını sağlar. Resim dosyalarını sıkıştırarak dosya boyutlarını küçülttüğünüzde daha yavaş bağlantıya sahip bir kullanıcı bile onu indirebilir. Bütün resim dosyaları görüntü kalitesinde çok fazla kayıp yaşanmadan sıkıştırılabilir.

Bilgisayarınıza bir program yüklemeden kullanabileceğiniz bir resim sıkıştırma uygulaması bulunuyor. Aşağıda bağlantısını paylaştığım uygulamadan JPEG veya PNG formatındaki bütün resim dosyalarını sıkıştırabilirsiniz. Bu araç sayesinde resimlerin orijinal görüntü kalitesini korurken boyutlarını önemli ölçüde azaltabilirsiniz.

https://imagecompressor.com/

Uygulamayı kullanmak oldukça kolay. Tek yapmanız gereken uygulamayı tarayıcınızdan açıp sıkıştırmak istediğiniz resim dosyaları Drop Your Files Here yazan alana sürüklemek. Aynı işlemi Upload Files butonuna tıklayıp resim dosyalarının yolunu göstererek de yapabilirsiniz. Görüntüler eklenir eklenmez yüklenerek sıkıştırılır.

Tüm sıkıştırılmış resim dosyalarını indirebileceğiniz bağlantılar size sıkıştırma işlemi sonrasında sunulur. Bunları tek tek indirebileceğiniz gibi Download All butonuna tıklayarak tamamını da indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla