Bilgisayar Kullanım Sürenizi Gösteren Program

Zaman hepimize eşit olarak sunulan ve kıymetini bilmemiz gereken bir kavram. Günde 24 saatimiz bulunuyor. Peki bu zamanın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz. İşte bilgisayar başında geçirdiğiniz süreyi bulmanızı sağlayacak bir program bulunuyor. Bu yazıdaki araç sayesinde bilgisayar başında aktif olarak hangi iş için ne kadar süre geçirdiğinizi öğrenebilirsiniz.

Zamanı yönetmenin yolu öncelikle onu nasıl kullandığınızı öğrenmekten geçiyor. Bu nedenle zaman yönetimi için öncelikle bilgisayarda harcadığınız süreyi bulmalısınız. Bu sayede günlük işleriniz için ayırabileceğiniz zamanınızın olup olmadığını bulmanız mümkün olacaktır.

Clockify adlı program bilgisayarınızda hangi aktiviteleri yapmak için ne kadar zaman harcadığınızı takip edebiliyor. Program yüklendikten sonra kendi kendine çalışmaya başlar. Hızlı bir üyelik açma işleminden sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

What are you working on kutusuna yapmakta olduğunuz işlemi yazarak Start butonuna tıkladığınızda süre işlemeye başlayacaktır.

Hiç ayrılmadan sürekli olarak bilgisayar başında oturmak ve ekrana bakmak sağlıklı değildir. Program sayesinde küçük molalar vererek çalışmalarınızı daha sağlıklı bir şekilde sürdürebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla