Windows 11 Masaüstü Arka Planını Otomatik Olarak Değiştirme

Windows 11 işletim sisteminde masaüstü arka plan resimlerini (wallpaper) günlük otomatik olarak değiştirebilirsiniz. Microsoft’un arama motoru olan Bing her gün farklı bir arka plan resmi ile bizi karşılamaktadır. Resimler Full hd yüksek kalitede ve en güzel fotoğraflar arasından seçilmektedir. Siz de eğer isterseniz bu fotoğrafları Windows 11 yüklü bilgisayarınızda wallpaper olarak kullanabilirsiniz. Yakın zamana kadar Windows 11 kullanıcıları sadece kilit ekranında bu fotoğrafları kullanabiliyordu. Windows 11 işletim sisteminde  Masaüstü Wallpaper olarak bu fotoğrafların kullanılması KB5014019 Windows 11 güncelleştirmesiyle beraber geldi. Eğer bu güncelleştirmeyi yaparsanız her gün yeni bir fotoğrafla masaüstünüzü güzelleştirebilirsiniz.

Güncelleştirmeyi yaptığınızı düşünerek yazıma devam ediyorum. Öncelikle masaüstünde sağ tıklayın ve Kişiselleştir seçeneğine tıklayın. Açılan ekranda Arka Plan bölümüne tıklayın .

Arka planınızı kişiselleştirin bölümünde yer alan açılır kutudan Windows spot seçeneğini seçin. Hepsi bu kadar. Artık masaüstünüzde yer alan arka plan resimleri sürekli olarak değişecektir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla