CCleaner İndir

CCleaner ben dahil bir çok bilgisayar kullanıcısının olmazsa olmazlar listesinde yer alan bir program. Uzun zamandır işletim sistemini kurduktan sonra ilk kurduğum programlar arasında yer alıyor. 2.5 milyar indirme sayısına ulaşmış olan programın adını duymamış olanların sayısının son derece az olduğunu düşünüyorum. CCleaner alanındaki en iyi ve en çok tercih edilen programların başında geliyor.

CCleaner İndir

CCleaner Google Chrome, Edge, Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari, Avant, Maxthon gibi bir çok tarayıcı için çerezleri, geçmişi, önbelleğe alınmış dosyaları denetler ve onay verdiğinizde siler. Varsayılan olarak kayıtlı form bilgileri ve şifreleri korunur fakat ilgili kutuları işaretleyerek bu bilgilerin tamamını silmeniz mümkündür.

CCleaner içinde sisteminiz için faydalı araçlar barındırıyor. Program sayesinde internet tarayıcınızın ve diğer programların geride bırakmış olduğu dosyaları sisteminizden temizleyebilirsiniz. Registry aracı sayesinde kayıt defterindeki hataları düzeltebilirsiniz. Uninstall aracı ile sisteminizde yer alan programlardan istediklerinizi kaldırabilirsiniz. Startup aracı ile windows başlangıcında çalışan programları görebilir ve onlarla ilgili düzenlemeleri yapabilirsiniz. Çift dosyaları bulmak için ise Duplicate Finder aracından faydalanabilirsiniz.

Gereksiz dosyaları silerek diskinizde yer açmak, gizliliğinizi korumak için kurmanız gereken programların başında geliyor. Fazlalıklardan kurtulmanız sisteminizde yer açmanın yanında bilgisayarınızın performansına da olumlu yönde katkı sağlayacaktır. Kayıt defterindeki hataları düzelterek yine sisteminizin ilk günkü gibi hızlı çalışmasına katkı sağlayabilirsiniz. Kayıt defterinde yapılacak işlemler için her ihtimale karşı bir yedek almanızın faydalı olacağını hatırlatmak istiyorum.

Programın arayüzü her bilgisayar kullanıcısının anlayabileceği şekilde basit olarak tasarlanmış. Cleaner bölümünden gereksiz dosya temizliği işlemini yapabilirsiniz. İkinci bölüm olan Registry kayıt defterini analiz edip hataları onarma imkanı tanıyor. Tools bölümünde programın içerdiği diğer faydalı araçlar bulunuyor.

Bilgisayarınızı hızlandırmak ve gereksiz dosyaları bulup silmek için programın ücretsiz sürümü yeterli olacaktır. Gerçek zamanlı izleme, otomatik bakım ve otomatik güncelleştirmeler için Pro sürümünü tercih etmeniz gerekiyor. Ücretsiz olan sürümü ile Pro sürüm arasında çok büyük farklar bulunmadığını söyleyebilirim.

Programı indirmek için aşağıdaki sayfayı ziyaret edin

https://www.ccleaner.com/ccleaner/download

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla