HTMtied URL İçin HTML Dosya Kısayolu Oluşturun

HTMtied Windows işletim sisteminde çalıştırabileceğiniz ücretsiz taşınabilir bir program. Ctrl+C kısayol tuşuyla panoya kopyaladığınız herhangi bir adresi html dosya kısayoluna dönüştürebiliyor. Program bir web adresini tarayıcıda açıldığında otomatik olarak yüklenecek bir html dosyasına dönüştürür. Bir internet adresini gelecekte ulaşmak üzere kaydetmek istiyorsanız HTMtied ile onu dosya olarak saklayabilirsiniz.

HTML Kısayol Dosyası Oluşturma Programı

Tarayıcıların hemen hepsi menülerinde web sitesinin kısayolunu oluşturmak için bir seçenek sunar. Chrome için menüdeki Diğer araçlar > Kısayol oluştur seçeneği gibi. Diğer tarayıcılarla da benzer şekilde kısayol oluşturma imkanı tanınmıştır. Tarayıcı ile oluşturduğunuz dosya farklı platformlarda çalışma konusunda sorun çıkaracaktır. Ben bu yöntemi kullanmak yerine kısayol dosyasını HTMtied ile oluşturmanızı tavsiye ederim. HTMtied programını gerekli kılan şey tarayıcı üzerinden oluşturulan kısayolun aksine farklı platformlarda açılabilen bir kısayol dosyası oluşturmasıdır.

Oluşturduğunuz dosyayı bilgisayarınızdan, tabletinizden ya da akıllı telefonunuzda açabilirsiniz. Program Windows işletim sisteminde çalışıyor olsa da oluşturulan dosya Windows, Mac, Linux, Android, iOS hepsinde çalıştırılabilmektedir. Linkleri dosya şeklinde saklamak ve dağıtmak için programdan faydalanın.

HTMtied programının bir arayüzü bulunmuyor. Üç kolay adımla işlemi tamamlayabilirsiniz.

  • Adresi Ctrl+C ile panoya kopyalayın.
  • Programı çalıştırın.
  • İstediğiniz konuma giderek Ctrl+V ile yapıştırın.

Hepsi bu kadar. Tek bir adres yerine çok sayıda adres için aynı işlemi yapabilirsiniz. Her satırda farklı bir adres olacak şekilde adresleri panoya kopyalayın ve programı çalıştırdıktan sonra dosyaların oluşturulmasını istediğiniz konuma yapıştırın. Hepsi bu kadar.

https://www.aurelitec.com/htmtied/windows/download/

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla