MyFolders ile Windows Sağ Tık Menüsüne Klasörler Ekleyin

Ücretsiz ve küçük bir windows programı olan MyFolders sayesinde Windows işletim sisteminin sağ tık menüsüne kendi seçtiğiniz klasörleri kolayca ekleyebilirsiniz. Bu şekilde sık kullandığınız klasörlere hızlıca ulaşabilir ya da bu klasörlere dosya kopyalama, taşıma işlemlerini anında gerçekleştirebilirsiniz.

Programın sitesinde Windows 8/7/Vista/XP ve Windows Server 2012/2008/2003 işletim sistemlerini (32-bit & 64-bit) desteklediği yazılı. Ben Windows 10‘da test etttim ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.

Kurulumun ardından sağ tık menüsüne MyFolders adında yeni bir öge eklendiğini göreceksiniz. Bu menüde yer alan Go to başlığından istediğiniz klasörlere ulaşma imkanınız bulunmakta. Varsayılan olarak Belgelerim ve Masaüstü klasörleri ekli olarak gelmekte. Buraya kendi belirlediğiniz klasörleri ekleyebilirsiniz.

Bu menüye yeni klasörler eklemenin iki farklı yolu var. Menüye eklemek istediğiniz klasör ya da klasörlere sağ tıklayıp MyFolders başlığında yer alan Add current/selected folder(s) seçeneğini kullanabilirsiniz. Yine bu menüde yer alan Settings seçeneğiyle yeni klasör ekleme veya silme işlemlerini yapabilirsiniz.

Bir dosya ya da klasörü MyFolders menüsüne eklediğiniz klasörlerden birine kopyalamak için Copy to, taşımak için ise Move to seçeneklerini kullanın.

https://www.coretechnologies.com/products/MyFolders/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla