Resim Büyütme Uygulaması

Genellikle elimizde resim dosyasının boyutunu küçültmeyi deneriz. Eğer bunun tam tersine ihtiyacınız varsa Upscaler Stockphotos elinizdeki bir resim dosyasını 8 kata kadar büyütebilen bir web uygulamasıdır. 2 kattan fazla büyütmek için üye olmanız gerekiyor. Elinizde istediğiniz boyutlardan daha küçük bir resim dosyası bulunuyorsa bu uygulama sayesinde görüntü kalitesinde bozulma olmadan ya da minimum bozulma ile 2 kattan 8 kata kadar büyütebilirsiniz.

Upscaler Stockphotos uygulaması ile Jpg, png, bmp ve webp formatındaki resim dosyalarıyla işlem yapabilirsiniz. Üyelik gerekmeden iki kat büyütme işlemini yaparak yeni dosyayı bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yükleyeceğiniz resim dosyası en çok 2000x2000px boyutlarında olabilir.

Resmi 4 kat veya 8 kat büyütmek ve 2000x2000px boyutundan daha büyük resim dosyaları yükleyebilmek için ücret ödemeniz gerekmekte.

Örnek olması açısından ben logomu siteye yükleyip iki kat büyütme işlemi yaptım. Sonucu aşağıdan görebilirsiniz. Neredeyse hiç kalite kaybı yaşanmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

back to top
Araç çubuğuna atla